Menu

Vergelijk 2 andere aanbieders

Halfords

€ 49,58 Gratis verzenden Bekijk product
OMNI Bikeparts

Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.

€ 52,95 Gratis verzenden Bekijk product
Halfords

€ 49,58 Gratis verzenden

Bekijk product
OMNI Bikeparts

€ 52,95 Gratis verzenden Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.

Bekijk product

Specificaties en overige omschrijvingen

  • Verkrijgbaar bijFietsonderdelenoutlet, OMNI Bikeparts, Halfords
  • MerkAXA
Halfords omschrijving:

De AXA Absolute 9-110 is een kwalitatief hoogwaardige ketting, speciaal ontwikkeld voor gebruik bij duurdere fietsen en voor langdurig parkeren. De ketting heeft een ART 2 sterren goedkeur, hiermee voldoet het slot aan de eisen om een fietsverzekering af te sluiten.Dit kettingslot heeft een uitstekende kwaliteit als het gaat om knipkracht van de schakels, tevens is de cilinder beveiligd tegen boren.De cilinder is beschermd met een afdekkap, zodat vocht en vuil geen directe toegang tot de cilinder hebben. Dit komt de duurzaamheid van uw slot ten goede. De sterke zwarte polyester hoes beschermt uw fiets tegen beschadigingen. Mocht het gebeuren dat u uw fietssleutel kwijt bent, dan is dat geen probleem. Een extra sleutel kan via de AXA online sleutelservice besteld worden en wordt binnen enkele dagen geleverd.Deze ketting is voorzien van chique RVS details, wat hem een aanwinst maakt voor elke fiets. De Absolute is 110 cm lang, de schakels zijn gemaakt van gehard staal en de diameter bedraagt 9 mm.Safety description:* Beveiligingsniveau 14 * Voldoet aan de Nederlandse ART 2 sterren norm * Knipkracht van de schakels tot 73Kn * Anti boorplaat in de cilinder * Gehard stalen ketting Comfort description:* Sterke polyester hoes ter voorkoming van beschadiging * Afdekkap cilinder tegen vocht en vuil * Internationale online sleutelservice * RVS design details Technical description:* Lengte 110 cm * Diameter schakels Ø 9 mm * 2 symmetrische sleutels Ga naar Halfords

OMNI Bikeparts omschrijving:

De AXA Absolute 9-110 is een kwalitatief hoogwaardige ketting, speciaal ontwikkeld voor gebruik bij duurdere fietsen en voor langdurig parkeren. De ketting heeft een ART 2 sterren goedkeur, hiermee voldoet het slot aan de eisen om een fietsverzekering af te sluiten.

Dit kettingslot heeft een uitstekende kwaliteit als het gaat om knipkracht van de schakels, tevens is de cilinder beveiligd tegen boren.

De cilinder is beschermd met een afdekkap, zodat vocht en vuil geen directe toegang tot de cilinder hebben. Dit komt de duurzaamheid van uw slot ten goede. De sterke zwarte polyester hoes beschermt uw fiets tegen beschadigingen. Mocht het gebeuren dat u uw fietssleutel kwijt bent, dan is dat geen probleem. Een extra sleutel kan via de AXA online sleutelservice besteld worden en wordt binnen enkele dagen geleverd.

Deze ketting is voorzien van chique RVS details, wat hem een aanwinst maakt voor elke fiets.

De Absolute is 110 cm lang, de schakels zijn gemaakt Ga naar OMNI Bikeparts

Alle beoordelingen van KETTINGSLOT ABSOLUTE 9-110 Axa

Schrijf een beoordeling over KETTINGSLOT ABSOLUTE 9-110 Axa

1
2
3
4
5
verstuur
Schrijf je direct in voor onze WielerVoordeel nieuwsbrief!