Menu

Cadeautip: Silca Seat Roll Premio

05 December, 2017

De Seat Roll Premio van Silca is de eerste zadeltas ter wereld die gebruik maakt van een Boa-sluitsysteem. Herkenbaar van de sluiting die is terug te vinden op fietsschoenen. De Seat Roll Premio kan gemakkelijk bevestigd worden aan het zadel. Een lichter, duurzamer, krachtiger en verstelbare bevestiging aan het zadel dan bij traditionele zadeltasjes.

Het systeem zit strak om je zadel heen en ziet er erg netjes uit. Het materiaal waarvan het zadeltasjes is gemaakt is waterdicht en voorzien van reflecterende naden voor een vleugje zichtbaarheid. De spullen zitten strak opgeborgen en worden niet door het tasje heen geslingerd. Doormiddel van een enkele druk op de knop valt de kabelspanning los, zodat je het tasje snel kunt uitpakken wanneer je de inhoud ervan nodig hebt. De Seat Roll Premio heeft 3 zakken met met plek voor 2 CO2-patronen met sluitstuk, een binnenband en een multitool of andere accessoires.

Misschien wel het fijnste aan deze zadeltas is dat je dankzij de strakke opberging geen last meer hebt van spullen die door het tasje heen rollen als je bijvoorbeeld over een klinkerweg rijdt. De spullen zitten goed opgeborgen. Dat is een plezier tijdens het fietsen, maar ook voor je trainingsgroep.

De Seat Rol Premio is ideaal als Sinterklaas cadeau of voor de kerstdagen. De zadeltas is te bestellen via: www.silca.cc

Schrijf je direct in voor onze WielerVoordeel nieuwsbrief!