Menu

Meimaand fietsmaand

03 Mei, 2017

De maand mei is dé fietsmaand bij uitstek. Het weer is een stuk aangenamer en de toertocht-kalender is volop gevuld. De ideale periode om dus weer eens een lange fietsrit te maken. In onze prijsvergelijker zijn de fietsen goed vertegenwoordigd. Om je keuze wat makkelijker te maken, zijn dit onze favoriete fietsen van de maand mei:

Stadsfiets

Cortina Ecomo U4 Transport 2016 Nexus 7

Dit is echt een ideale stadsfiets. Comfortabel en helemaal van deze tijd. Wij zijn fan! Overigens ook beschikbaar in een heren uitvoering.

Transportfiets

Puch Rock-S Remix 2017

De transportfiets van Puch is echt een krachtpatser. Robuust en sterk, maar toch stijlvol. De fiets beschikt over versnellingen en biedt veel comfort tijdens het fietsen in het dagelijkse verkeer.

E-bike

Victesse Magnum N3 HF Lage Instap

De Victesse Magnum N3 HF valt in de categorie elektrische fietsen en is zonder meer één van de populairste e-bikes van dit moment. Wil je graag weer lange fietsritten maken, maar wel op een e-bike? Neem een Victesse.

Racefiets

Sensa Calabria Mix Ultegra 2017

De Sensa Calabria 2017 editie is echt een hele fijne racefiets. De racefiets is erg verfijnd afgewerkt en optimale aerodynamica is tijdens het ontwikkelen één van de voorwaarden geweest. Een lichtgewicht is het zeker. Met 7,7 kg kun je gerust thuiskomen.

Vouwfiets

Vouwfiets Tilt 120 B'TWIN

Een vouwfiets saai? Helemaal niet. Vouwfietsen zijn helemaal 2017. De Vouwfiets Tilt 120 van B'TWIN is uiteraard opvouwbaar, heeft 6 versnellingen, is licht en erg compact. De vouwfiets wordt dan ook veel vaker als stadsfiets gebruikt in grotere steden.

Mountainbike

Cube Attention SL 27.5 2017

De Cube Attention is kwalitatief een goede mountainbike in een zeer gunstige prijsklasse én in twee type beschikbaar. Als 27.5 inch en als 29’er. Ideaal voor woon-werk ritjes, bos of langere afstanden op de MTB.

Fixed gear bike

NoLogo Wit Oranje Fixie Fiets Santafixie

Wij zijn al een tijdje fan van het assortiment van Santafixie. Deze fixed gear bike is echt een parel voor het oog. Mooi afgewerkt en de kleuren zijn schitterend. Het leuke aan NOLOGO bikes is dat het een familiebedrijf is, inclusief eigen fabriek.

Kinderfiets

Disney meisjesfiets 24 inch Paul Frank Cruiser roze

We mogen de aller kleintjes natuurlijk niet vergeten. Disney, roze, cruiser, deze meisjesfiets is het allemaal. Als je echt de blits wilt maken op het schoolplein, is dit dé fiets!

Vergelijk eenvoudig fietsen via WielerVoordeel

Opzoek naar een nieuwe fiets of e-bike? Ga naar onze fietsen of e-bikes sectie om zelf het productaanbod te vergelijken.
Schrijf je direct in voor onze WielerVoordeel nieuwsbrief!