Menu

Review: het fietsophangsysteem van Wallster

20 April, 2022
fietsophangsysteem wallster woonkamer

Er is een nieuw fietsophangsysteem op de markt: Wallster. Het fietsophangsysteem is ontwikkeld door twee fietsfanaten die een systeem zochten dat meer is dan alleen een stalling van je fiets. Het ophangsysteem moet gebruiksvriendelijk zijn, je van alle gemakken voorzien, betaalbaar zijn en er ook nog eens mooi uitzien. Zo stellen oprichters Tom de Vos en Stephan Bakker. WielerVoordeel.nl testte afgelopen periode het fiets ophangsysteem van Wallster.

Het eerste wat opvalt aan het systeem van Wallster is het minimalistische ontwerp. Het neemt weinig ruimte in beslag aan de muur en oogt strak. De fiets lijkt daardoor in de lucht te zweven, wat een fraai gezicht is in de woonkamer, gang of schuur. Een goed argument die gebruikt kan worden om je racefiets of mountainbike thuis aan de muur te krijgen. Want naast praktisch, moet het fietsophangsyteem er goed uitzien. Wallster is verkrijgbaar in drie kleuren: Textured black, Diamond silver en Snow white.

fietsophangsysteem wallster

Installeren fietsophangsysteem

Het bevestigen van het fietsophangsysteem aan de muur ging eenvoudig en was prima alleen te doen. Er zat een duidelijke handleiding bij, inclusief de schroeven die nodig zijn. Via gaten in de Wallster was het makkelijk aftekenen op de muur, zodat de muurbeugel perfect hangt.

Stevig aan de muur

Het hoogwaardig staal zorgt ervoor dat je racefiets of mountainbike stevig aan de muur hangt. De Wallster geeft een betrouwbaar gevoel als je binnen enkele seconden je fiets ophangt of eraf haalt. Ter bescherming van de fiets hebben de mannen van Wallster natuurvriendelijk rubber gebruikt, zodat er geen krassen ontstaan op jouw geliefde fiets.

Spullen bij de hand

Een groot voordeel van de Wallster vergeleken ander fietsophangsystemen is dat je niet alleen eenvoudig je fiets ophangt, maar ook gemakkelijk je helm, schoenen, fietsbril en fietsjas ophangt aan het systeem. De extra haakjes worden gratis bijgeleverd. Zo heb je altijd je fietsspullen bij elkaar.

fietsophangsysteem wallster fietspullen

Technische gegevens:

- Materiaal: Hoogwaardig (S235) staal
- Gewicht: 3,5 kg
- Belastbaarheid: max 15 kg
- Garantie: 2 jaar
- Geschikt voor: racefietsen, mountainbikes en fixies
- Adviesprijs: € 109,95

Conclusie

Wallster is een minimalistisch en stevig fietsophangsysteem en biedt een mooie oplossing voor je fiets en fietsspullen. Wat WielerVoordeel.nl betreft een fijne toevoeging voor aan de muur in huis. Het systeem is eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik. Daarnaast zorgt de Wallster ervoor dat al je fietsspullen binnen handbereik zijn dankzij de extra meegeleverde haakjes. Handig voor de mensen die hun spullen verspreid door het huis hebben liggen.

wallster.nl
Schrijf je direct in voor onze WielerVoordeel nieuwsbrief!