Menu

Word lid van de Strava WielerVoordeel fietsclub

26 Januari, 2017

Strava, het social netwerk onder wielrenners. Welke wielrenner of MTB’er gebruikt het niet om zijn trainingsdoelen te verbeteren en zich te storten op het veroveren van populaire KOM’s.

100 clubleden

WielerVoordeel heeft onlangs de Strava WielerVoordeel Club opgericht. Onder de clubleden zullen we iedere maand leuke prijzen, kortingscodes en aanbiedingen verloten. Onze eerste doelstelling: bij 100 clubleden verloten wij een TEAM SKY fietsshirt met korte mouwen 2017. Vervolgens zullen we iedere maand de grootste kilometervreter belonen met een leuke actie/prijs. Ga jij de uitdaging aan? Word dan direct lid.

Nog niet bekend met Strava?

Wij van WielerVoordeel kunnen echt niet meer zonder Stava en gebruiken het dan ook met veel plezier tijdens trainingen en wedstrijden. Het is de ideale manier om je eigen sportieve prestaties te analyseren en te verbeteren. Het is dan ook niet voor niets razend populair onder professionele wielrenners zoals Laurens ten Dam of Niki Terpstra. Eigenlijk is het best verslavend, want iedere fietsrit wil je jezelf of het resultaat van je vrienden verbeteren op een bepaald segment (traject op een route die je fietst).

Maak een account aan via www.strava.com en wordt direct lid van de WielerVoordeel Club.

Schrijf je direct in voor onze WielerVoordeel nieuwsbrief!