Menu

Over ons

Zoek je online weleens naar fietsartikelen? Dan ben je vast bekend met het feit dat je vaak meerdere webshops moet bezoeken om te vinden wat je zoekt. En meestal weet je dan nóg niet zeker of je wel de juiste prijs voor het artikel hebt betaald. Dit kan beter dachten wij!

WielerVoordeel is opgericht door drie fietsfanaten. Wij waren zelf vaak veel tijd kwijt bij het zoeken en vergelijken van fietsartikelen van verschillende aanbieders. Het bezoeken van meerdere webshops om te vinden wat je zoekt is meer regel dan uitzondering. Aangezien wij alledrie in het bezit zijn van een IT achtergrond, hebben we de handschoen opgepakt en één groot platform gebouwd waarop we nagenoeg alle aanbieders van wielerartikelen hebben samengebracht. Niet alleen de bekende grote aanbieders, maar juist ook kleine webshops en winkels.

Of je nu aan het kijken bent naar een nieuwe fiets, fietsschoenen of de laatste teamkleding, WielerVoordeel biedt je eenvoudig een totaaloverzicht van de gewenste producten. Om goed te kunnen vergelijken kies je allereerst de juiste categorie. Hierna kan je door middel handige filters aangeven waarop je wilt selecteren. Dit hoeft niet, maar maakt het zoeken naar het juiste product wel zo gemakkelijk. Je kunt filteren op kleur, merk, materiaal en natuurlijk op prijs. Wij laten ook altijd duidelijk zien wat de koop-, lever- en retour voorwaarden van de betreffende winkel zijn. Hierdoor weet je vooraf altijd precies waar je aan toe bent. Ons doel is dan ook om het online shoppen voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Op onze website vind je een uitgebreid en overzichtelijk aanbod van fietsen, fietskleding, en fietscomputers. Maar ook kun je bij ons verschillende soorten accessoires, onderdelen en spullen voor de afmontage van je fiets, op eenvoudige wijze met elkaar vergelijken. Ontdek voordelige artikelen en merken waar je normaal gesproken niet tegenaan zou lopen. Vergelijk je favoriete producten en bestel ze gemakkelijk vanuit je luie stoel en tegen de voordeligste prijs. Maar er is nog meer. Naast het grootste aanbod vind je hier ook de beste aanbiedingen, het laatste wielernieuws en leuke blog artikelen. Dus schroom vooral niet om onze Facebook pagina te liken, onze Twitter pagina te volgen, of je in te schrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief voor exclusieve aanbiedingen.

Ontmoet ons team

Ons gedreven team is één van onze voornaamste troeven. WielerVoordeel wordt namelijk geleid door een groep mensen met passie voor de wielersport. Keertje kennismaken of een rondje fietsen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

img

Bouk Kriek

Owner

img

Simon Kriek

Co-founder

Wielrennen is al ruim 20 jaar één van mijn grootste hobbies. Eerst op wedstrijd niveau, nu als passie voor het fietsen. Van mijn hobby heb ik inmiddels met WielerVoordeel.nl mijn werk kunnen maken. En dat is iedere dag nog meer genieten! Volg mij gerust via onderstaande gegevens:

img

Eva van Es

Online Marketing / Social Media

img

Meike Hennekes

Redactie

img

Guy Burgerhout

Redactie

Guy, Vegan wielrenner. Hard trainen, afzien bergop en genieten op de top van een prachtige col! Dat is wat ik het liefste doe op de racefiets. Als Vegan sporter wil ik bewijzen dat je ook kan presteren zonder dierlijke producten.

img

Rene Bakker

Redactie

Mijn passie voor mountainbiken is ontstaan door gezellige weekendjes weg met vrienden. Vorig jaar heb ik een eigen MTB gekocht. Ik fiets vaak op diverse ondergronden en kan daar veel over vertellen.

img

Carlos Pardo

Redactie

Als Restaurant kok ooit begonnen en omgeschoold tot personaltrainer. Werk nu met plezier in de sportbranche waar mensen laten bewegen in een wereld vol passief gedrag een uitdaging op zich is. Mijn levensmotto is dat alles wat je doet als herinnering zal overblijven. Dus leef in het moment.

img

Alette Westening

Redactie

Ik ben al jaren enthousiast fietser en zit sinds 2 jaar op de racefiets. In de winter pak ik af en toe de MTB en vaker: ai de wandelschoenen. Mijn aanstaande heeft sinds kort een recycle fietsbedrijf, hij geeft fietsen een tweede kans en ik help daarbij enthousiast mee.

img

Gert-Jo van der Heijden

Redactie

De afgelopen jaren ben ik steeds fanatieker geworden op de racefiets. Dit zie je dan ook in alles. Ik ben gestart met een aluminum Sora bike en rijd inmiddels op een Dura-Ace Carbon racefiets. Dit in eerste instantie in een Aldi-kledingsetje en inmiddels rijd ik rond in een eigen ontworpen kledingset. Nog steeds niet de meest technische, maar wel een duidelijke mening over kwaliteit.

img

Koen de Koning

Redactie

Ik ben Koen, 33 jaar uit Heerhugowaard. Fietsen is mijn passie, in de zomer fiets ik wekelijks op mijn racefiets door de kop van Noord Holland. Daarnaast regelmatig toertochten door heel Nederland en jaarlijks een meerdaagse tocht in het buitenland. In de winter ben ik op mijn mountainbike te vinden in het duingebied rondom Schoorl en op het strand.

img

Remy de Rooij

Co-founder

img

Max Yskes

Co-founder

Schrijf je direct in voor onze WielerVoordeel nieuwsbrief!