Menu

Over ons

Zoek je online weleens naar fietsartikelen? Dan ben je vast bekend met het feit dat je vaak meerdere webshops moet bezoeken om te vinden wat je zoekt. En meestal weet je dan nóg niet zeker of je wel de juiste prijs voor het artikel hebt betaald. Dit kan beter dachten wij!

WielerVoordeel is opgericht door drie fietsfanaten. Wij waren zelf vaak veel tijd kwijt bij het zoeken en vergelijken van fietsartikelen van verschillende aanbieders. Het bezoeken van meerdere webshops om te vinden wat je zoekt is meer regel dan uitzondering. Aangezien wij alledrie in het bezit zijn van een IT achtergrond, hebben we de handschoen opgepakt en één groot platform gebouwd waarop we nagenoeg alle aanbieders van wielerartikelen hebben samengebracht. Niet alleen de bekende grote aanbieders, maar juist ook kleine webshops en winkels.

Of je nu aan het kijken bent naar een nieuwe fiets, fietsschoenen of de laatste teamkleding, WielerVoordeel biedt je eenvoudig een totaaloverzicht van de gewenste producten. Om goed te kunnen vergelijken kies je allereerst de juiste categorie. Hierna kan je door middel handige filters aangeven waarop je wilt selecteren. Dit hoeft niet, maar maakt het zoeken naar het juiste product wel zo gemakkelijk. Je kunt filteren op kleur, merk, materiaal en natuurlijk op prijs. Wij laten ook altijd duidelijk zien wat de koop-, lever- en retour voorwaarden van de betreffende winkel zijn. Hierdoor weet je vooraf altijd precies waar je aan toe bent. Ons doel is dan ook om het online shoppen voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Op onze website vind je een uitgebreid en overzichtelijk aanbod van fietsen, fietskleding, en fietscomputers. Maar ook kun je bij ons verschillende soorten accessoires, onderdelen en spullen voor de afmontage van je fiets, op eenvoudige wijze met elkaar vergelijken. Ontdek voordelige artikelen en merken waar je normaal gesproken niet tegenaan zou lopen. Vergelijk je favoriete producten en bestel ze gemakkelijk vanuit je luie stoel en tegen de voordeligste prijs. Maar er is nog meer. Naast het grootste aanbod vind je hier ook de beste aanbiedingen, het laatste wielernieuws en leuke blog artikelen. Dus schroom vooral niet om onze Facebook pagina te liken, onze Twitter pagina te volgen, of je in te schrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief voor exclusieve aanbiedingen.

Ontmoet ons team

Ons gedreven team is één van onze voornaamste troeven. WielerVoordeel wordt namelijk geleid door een groep mensen met passie voor de wielersport. Keertje kennismaken of een rondje fietsen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

img

Bouk Kriek

Owner

img

Simon Kriek

Co-founder

Wielrennen is al ruim 20 jaar één van mijn grootste hobbies. Eerst op wedstrijd niveau, nu als passie voor het fietsen. Van mijn hobby heb ik inmiddels met WielerVoordeel.nl mijn werk kunnen maken. En dat is iedere dag nog meer genieten! Volg mij gerust via onderstaande gegevens:

img

Robin Gras

Owner

Schrijf je direct in voor onze WielerVoordeel nieuwsbrief!