Menu

Wielerkleding bedrukken: Geen minimum, premium kwaliteit!

WielerVoordeel biedt gepersonaliseerde wielerkleding aan voor verenigingen, bedrijven en vriendengroepen. Vermarc Sport is vooral bekend als leverancier van de profploeg Quick Step, met onder andere Tom Boonen, Philippe Gilbert en Niki Terpstra in hun gelederen. En nu misschien ook wel voor jou vereniging, bedrijf of vriendengroep!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We hanteren geen minimum aantallen, maar leveren wel premium kwaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons voor het aanvragen van een offerte.

  1. Neem vrijblijvend contact op met Max Yskes via max@wielervoordeel.nl om je wensen door te geven.

Teamkleding voor uw vereniging, bedrijf of vriendengroep

WielerVoordeel biedt in samenwerking met Vermarc drie kledinglijnen aan welke aan alle eisen voldoen, voor elke wielrenner van elk niveau. De lijnen zijn de Essential-line (ESL), de Sportline (SPL), en de ProRaceResearch-line (PRR). Met een eigen fabriek in Italië is de kleding van Vermarc gegarandeerd van de hoogste en duurzaamste kwaliteit die er te vinden is.

ESL-lijn

De ESL-lijn biedt conform voor wielrenners van alle niveau’s. De stoffen zijn opgebouwd van de snel drogende S-dry stoffen. ESL biedt alle kwaliteiten die essentieel zijn voor fietsers en gaat tot de maat 8XL.

SPL-lijn

De SPL is een lijn voor de fanatiekere fietsers. De Sportline biedt een shirt met aerodynamische lycra mouwtjes en een korte wielerbroek welke geïnspireerd is door de profbroek van Vermarc. Tevens heeft de SPL de long distance (LD-) zeem welke door de profs van Vermarc is ontwikkeld voor het beste zitconform tijdens lange fietsritten.

PRR-lijn

De PRR-lijn is gemaakt voor en door professionals. Het shirt van de PRR heeft een nauw aansluitende atletische pasvorm en de korte wielerbroek kent een carbonvezel structuur bij de zeem welke, in combinatie met de LD-zeem, de PRR bib short maakt tot de beste wielerbroek op de markt op gebied van teamwear (Wielerblad Grinta 2015).

Mogelijkheden voor het bedrukken van wielerkleding

Vermarc biedt de mogelijkheid om elke soort fietskleding te bedrukken met een eigen ontwerp, bedrijfslogo, of evenement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan armstukken, beenstukken, fietshandschoenen, wielerpetjes, overschoenen, snelpakken, sprintpakken en tijdritpakken. Dit alles voor zowel heren als voor dames en tevens ook in jeugdmaten. Ook voor kleinere aantallen kun je bij ons terecht. Vermarc produceert namelijk al vanaf 11 stuks, en voor de meest reguliere kledingstukken geldt er geen minimale afname. Een ESL shirt korte mouwen met korte rits kun je al aanschaffen onder de € 30,-!

Offerte aanvragen: Ontvang 3% korting via WielerVoordeel.nl

Profiteer van de samenwerking tussen WielerVoordeel en Vermarc Sport. Na het plaatsen van de order dien je de factuur (ongeacht welk orderbedrag) bij ons in en ontvang je 3% cashback over het totale orderbedrag. Aarzel niet, bestel je custom fietskleding via WielerVoordeel en pak die korting!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  1. Neem vrijblijvend contact op met Max Yskes via max@wielervoordeel.nl om je wensen door te geven.
  2. Indien de ontvangen offerte akkoord is bevonden, bevestig je de order.
  3. Verstuur een kopie van je ontvangen factuur naar WielerVoordeel. Dit kan via max@wielervoordeel.nl.
  4. Binnen 3 weken krijg je het bedrag terug op je rekening gestort.
Schrijf je direct in voor onze WielerVoordeel nieuwsbrief!